Željko Sesvećan snimio svoj prvi spot za pjesmu “Sjeti se”

Željko Sesvečan rođen je 8. 12. 1967. i živi u Otrovancu (Pitomača). Iako su mu i roditelji glazbeno potkovani, svoj prvi javni nastup imao je zahvaljujući susjedima koji su ga nagovorili da se prijavi na festival pjevača amatera. Njegovo glazbeno putovanje traje već 25 godina. Nastupao je na brojnim festivalima; Podravskom festivalu, Opatijskom festivalu, Splitskom, Šibenskom, Požeškom i festivalu u Slavonskom Brodu. Najznačajniji nastup u njegovoj karijeri bio je kada je otpjevao pjesmu „Život leti kapetane“ u čast poginulom košarkašu Draženu Petroviću u tada već preimenovanom Košarkaškom centru „Dražen Petrović“. 1995. godine izdaje svoj prvi album „Cestom snova“ a danas broji preko 50 autorskih pjesama.  Bilježi i nastupe izvan Hrvatske, u Njemačkoj, Švicarskoj te Kanadi.

Tekst za pjesmu „Sjeti se“ napisao je Drago Britvić a glazbu sam Željko. Za aranžman je zaslužan Toni Eterović a za mix i mastering te glazbenu produkciju Ivica Plivelić Iva.

„Zamolio sam Dragu Britvića da mi napiše nekoliko pjesama a među njima se našla i ova pjesma „Sjeti se, koja me je na prvo slušanje vratila u prošlost, uspomene i trenutke koje sam proživio. Drago mi je da sam napokon snimio i svoj prvi spot jer ova pjesma ga itekako zaslužuje i nadam se da će me kroz njega ljudi bolje upoznati i prepoznati emocije koje sam unio te naposljetku da će prihvatiti pjesmu“– rekao je Željko.

Spot je sniman u produkciji DMC televizije u Zagrebu na Gornjem Gradu, a glavna glumica je Marina Pandak Dumić. Iako je snimio preko pedeset pjesama u karijeri, ovo je Željku bilo tek prvo iskustvo snimanja spota.

DMC