Vukota Govedarica večeras na Trgu Krajine u Banja Luci: Dolazim da kažem narodu istinu

Kako je rekao u izjavi za RTVBN, on je jutros krenuo ka Banja Luci, a želi, kako je rekao, da se obrati narodu koji ga je podržao i kaže istinu o svim događanjima.Na objavu RTRS u kojoj se navodi kako se Govedarica neće pojaviti na Trgu Krajine ukoliko bude imenovan na funkciju direktora ЈP “Putevi Republike Srpske”, Govedarica je rekao kako ga ne zanimaju nikakve funkcije, te da nema pregovora s režimom, njegovim vođom i diktatorom u RS.

Čim takve spinove, laži i notorne neistine iznose, to znači da strahuju za sve što su uradili i sve ono što se nalazi u vrećama. Poručujem građanima RS da su to laži. Mene samo interesira da pobijedi volja naroda i da se utvrdi istina što se to zaista desilo na izborima. Duboko vjeruje da sam predsjednik RS i nitko mi pobjedu neće oduzeti, rekao je Govedarica.

Podsjetimo, na sinoć održanim prosvjedima na Trgu Krajine zatraženo je poništavanje izbora, a otac ubijenog Davida Dragičevića, Davor, pozvao je Govedaricu da dođe na Trg kao njihov predsjednik i da se bori s njima za pravdu.

(Klix.ba)