VAŠ PRVI ZAJEDNIČKI BOŽIĆ – Kako stvoriti vlastitu blagdansku čaroliju ?

Blagdani su vrijeme kada svoje vrijeme provodimo s najmilijima, a osim obitelji to često podrazumijeva i vašeg emotivnog partnera. Ako je riječ o novoj, ili vezi koja traje par godina, ali nikada još niste proveli Božić udvoje, probajte to ove godine, zašto ne ?

Zvuči izazovno, zar ne ? Osobito ako znate da je riječ o vezi koja ima ozbiljnu budućnost, vrijedno je truda. Ali nemojte zaboraviti i svoje i partnerove potrebe kako biste stvorili najljepsi Božić.

PRIJE SVEGA ODLUČITE ŠTO VAM JE NAJVAŽNIJE

Prije nego krenete s planiranjem prvog zajedničkog Božića, razmislite prije svega što Vam je najvažnije. Da li je to neki ritual koji ste radili u svojim danima djetinstva, da li je to obvezno kićenje božićnog drvca, ili je to pečenje kolača po bakinom receptu?

Ono što je još važno, jeste da razmislite da li Vam je važno da božićne dane provedete u svom rodnom gradu ili da otputujete negdje skupa. Ostavite li te trenutke za „zadnji trenutak“, iznenadili biste se koliko mogu izazvati napetsti u vezi.

ZATIM NAPRAVITE PLAN AKTIVNOSTI

Blagdanski dani vrlo često su mnogo stresni pa zbog toga i najmanja sitnica umije da izazove napetosti i svađu. Iako je spontanost vrlo poželjna, u blagdanske dane vrlo je bitno imati okvirni plan vaših aktivnosti. Pritom, najosnovnija, gdje ćete i kako provesti Badnjak i Božić.