TS patrioti snimili “agresivnu” pjesmu koja će Vas nasmijati!

Kako to izgleda kada postanemo migranti u svojoj vlastitoj zemlji? Kako čuvenu rečenicu „di si bio 91.?“ tumači generacijski jaz?šamar kao odgojno-obrazovna mjera? I još puno drugih pitanja postavljaju dečki i cure ujedinjeni oko TS Patrioti u pjesmi„Agresivna“. Pjesma koja na satiričan način opisuje sve one divne i manje divne trenutke u životu jednog prosječnog stanovnika Lijepe naše.

 Spot za pjesmu sniman je na nekoliko lokacija ( Barber Shop „Brico 69“ – Otočac, Highlander’s Pub – Gospić i Humac – Otočac ), a snimateljska ekipa „Quam-Quam“ u sastavu Davor Šincek, Jadranka Šincek, Goran Šincek i Vlatka Bertol odradila je sjajan posao u jednoj opuštenoj i vrlo kreativnoj atmosferi.

Tamburaški sastav Patrioti osnovan je 2015.g. u Ličkom Osiku. 2016.g. dogovoren je koncert Stjepana Jeršeka Štefa kojeg su trebali pratiti Patrioti. Zvonimir Tonković, autor teksta i glazbe za “Agresivnu” , za tu prigodu priključio se bandu. Iza njih su već brojna uspješna gostovanja, nastupi u emisiji Lijepom Našom, koncerti na otvorenom diljem ličko-senjske županije, kao i višegodišnja suradnja sa Udrugom Ličana Vila Velebita u čijoj su organizaciji i ove godine nastupili u Zagrebu i Požegi na tradicionalnoj Ličkoj večeri. 10.5.2019.g. Patrioti su nastupili i na festivalu u Požegi sa pjesmom „Veseljak“, autora Branimira Mikića, a pjesma „Agresivna“ prvi je službeni singl.

Video link; https://youtu.be/NPcDCedFGpI