TS Biseri snimili su prvu pjesmu “Tulum”

Tamburaški sastav Biseri iz Popovače, aktivno djeluje već preko deset godina. Kroz godine su se izmjenili članovi sastava a trenutnu postavu čine; Josip Darapi, Matija Juretić, Daniel Darapi, Toni Špoljarić, Karlo Galunić i Mateo Sever. Biseri izvode pjesme svadbenog i koncertnog repertoara, od tamburaške, narodne do zabavne pop-rock glazbe.
Prvu pjesmu i spot “Tulum” odlučili su snimiti kako bi se predstavili široj javnosti i napravili svoju glazbenu osobnu iskaznicu. Za tekst i glazbu ove razigrane pjesme zaslužan je njihov dugogodišnji prijatelj Željko Jukić, a za aranžman i glazbenu produkciju angažirali su majstora tambure Ivicu Plivelića Ivu.
Uzbuđenje zbog prve pjesme članovi ne skrivaju; “Željka Jukića poznajemo već dugi  niz godina, kada nam je ponudio pjesmu bili smo oduševljeni jer već neko vrijeme želimo snimiti nešto autorsko. I tekst i glazba su nas osvojili na prvu, a mislimo da će i naše slušatelje jer je pjesma zabavna, ritmična i baš za ljude koji vole tulumariti, jedva čekamo prve komentare.”
Spot za “Tulum” je snimljen u Guest House Blažević koja se nalazi u okolici Popovače u produkciji DMC televizije.

“Svi obožavamo tulume i druženja no nama će ovaj tokom snimanja spota zauvijek ostati u najboljem sjećanju jer je prvi pred kamerama DMC televizije,kojoj se zahvaljujemo kao i našim prijateljicama koje su ukrasile naš spot svojom ljepotom i vedrinom. Ipak, najslađa nam je završna scena kada je naša glumica Jana ošamarila našeg frontmena Josipa.”– rekli su kroz smijeh članovi sastava.
DMC-Redakcija