Traileri koji su obilježili Comic-Con 2018.

Najveći svjetski festival pop kulture Comic-Con održan je od 19. do 22. jula u San Diegu, a i ove godine okupio je mnoštvo ljubitelja stripa, grafičkih novela, SF-a, filmova i TV serija.
Konvenciju u južnoj Kaliforniji svake godine posjeti oko 130.000 fanova, odjevenih u različite kostime svojih omiljenih likova, a koji tijekom četiri dana, između ostalog, mogu pogledati filmske i TV najave, družiti i slikati se s glavnim zvijezdama, režiserima, crtačima, umjetnicima…
Velike holivudske kuće ne propuštaju ovu priliku da predstave svoj dosadašnji rad i najave nove projekte, te tako zagolicaju maštu onih koji su u potrazi za najsočnijim detaljima iz filmske industrije.
Ipak, ovogodišnje izdanje festivala obilježio je izostanak tri velike franšize koje su dominirale prethodnih godina – Marvel, Star Wars i Game of Thrones. Ovakvu situaciju iskoristio je DC, čije su najave za filmove Aquaman i Shazam, očekivano, izazvale najviše pažnje.
Iz studija Warner Bros. stigle su najave za Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, u kojoj se prvi put pojavljuje lik iz Harry Potter franšize – Nicholas Flamel,  a dobili smo i uvid u sljedeće ostvarenje iz Godzilla serijala.
Tradicionalni Comic-Con vikend obilježili su i traileri za film Glass, koji potpisuje režiser M. Night Shyamalan, nove sezone serija Doctor Who i The Walking Dead, te Homecoming, u kojoj glavnu ulogu ostvaruje Julia Roberts.
Donosimo najzanimljivije trailere s ovogodišnjeg Comic-Cona.

Filmovi

Aquaman

Shazam!

 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Glass

Serije

Arrow

Doctor Who

The Walking Dead

https://youtu.be/yz9LVrhEU4c

Izvor: Federalna.ba