Tko je to nova članica Avengers igre?

Već smo prije imali uvid u novu igru Marvel’s Avengers koju rade Square Enix i Crystal Dynamics, a samim time i u tim kojim ćemo moći igrati, ali tvorci igre su najavili pojačanje koje bi moglo biti nepoznato čak i gledateljima Marvel filmova.
Izgleda da su tvorci odlučili ići putem popularnosti likova te tako neće dopustiti da se igra sa
svim članovima Avengera, nego samo sa onim najpopularnijim. Novi likovi će dolaziti sa besplatnim nadogradnjama za igru, ali tvorci će odmah po lansiranju igre u nju “ubaciti” lika
koji se još uvijek nije pojavio u filmovima, ali je serija najavljena na streaming servisu Disney+,
a to je Kamala Khan a. k. a. Ms. Marvel.
Lika će u igru uvesti tako što će na dan nesreće, kojom igra i počinje, upravo ovaj lik dobiti svoje moći, a one su pomalo čudne, ali ipak poznate. Ona može manipulirati veličinom svojih dijelova tijela, točnije, šaka.

Moći su već viđene kod Mr. Fantastica, člana Fantastic Foura, ali ni te čudne moći nisu spriječile tvorce da nastave sa stvaranjem igre, jer su im upravo one zadale dosta posla jer su morali stvoriti nove reakcije negativaca na moći Ms. Marvel.

Obožavatelji su već oduševljeni jer shvaćaju da igra neće donijeti samo stare likove čije su moći i slabosti dobro poznate.
Photo: Web izvor