“The Witcher” je dobio prvi trailer

Novi Netflixov projekt, adaptacija romana i video igara “The Witcher” obećava spektakl
najveće produkcijske kvalitete. Netflix je mjesecima na internet puštao male teaser trailere,
od fotografija samih likova do pomalo čudnih videa koji prikazuju Henry Cavilla kako pije
“neki” napitak, koji su samo gradili očekivanja obožavatelja. Međutim, danas se Netflix
konačno smilovao i obožavateljima dao sve ono što su zapravo tražili, a možda nisu ni znali.
Trailer pokazuje različite likove i njihove perspektive, na veoma mračan način, koji će pomoći izgraditi radnju i seriju na većem planu od samih igara. Možemo vidjeti tračke politički vođenih maskenbala, osobne borbe naših glavnih junaka i zaista kvalitetne scene raznih borbi, a se to vodi do onoga glavnog samih čudovišta protiv kojih će se Geralt boriti, jer kako je najavljeno, prva sezona neće imati glavnog negativca nego će se priča bazirati na čudovišta u The Witcher svijetu.
Geralt u traileru ipak ima samo jedan mač pa su obožavatelji već počeli nagađati kako će se prva sezona završiti kada Geralt u ruke uzme srebrenu oštricu – koja je napravljena za ubijanje čudovišta, dok onu drugu koristi za ljude.
Trailer se bazira na tri glavna lika u priči, to su naravno Geralt – koji se u traileru, što je svakako i normalno, pojavljuje čak nekoliko puta, a može ga se vidjeti u različitim kostimima iako svoj medaljon uvijek drži oko vrata. Također u traileru veliku ulogu imaju Yennifer i Ciri koje su, čini se, u nevolji od početka.
Trailer pogledajte sami, pa prosudite da li TV adaptaciju poznati romana valja pogledati.

 

Photo: Web izvor