Suknja koju bi Meghan Markle rado “ukrala” iz ormara kraljice Letizije

Kraljica Letizia još je jednom oduševila svojim odjevnim izborom, vrlo trendi i zanimljivom odjevnom kombinacijom. Outfitom je dominirala suknja koju bi iz ormara španjolske kraljice rado posudila i vojvotkinja Meghan Markle.
Prošli tjedan Meghan Markle vidjeli smo u zelenoj kožnatoj suknji pencil kroja modne kuće Hugo Boss, a njezin odjevni izbor odmah nas je podsjetio na kraljicu Letiziju, koja obožava nositi kožnate odjevne komade, iako je to donedavno bilo nezamislivo za članice kraljevskih obitelji.
Koža je bila izbor 46-godišnje španjolske kraljice i za odlazak na službeni zadatak povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja obilježenog u palači parlamenta u Madridu. Letizia je, kao i Meghan prije nekoliko dana, nosila kožnatu pencil suknju Hugo Bossa, samo drukčije boje i dezena. Izgledala je tip-top u suknji bež boje s narančastim i plavim detaljima složenih u obliku modernog color-blockinga.
Uz suknju je savršeno pristajao fini kaput u istoj bež nijansi, dok je još boje dodala s topom prošaranim plavom i narančastom te bijelom.

Kraljica Letizia kombinaciju je zaokružila sa štiklama u bež-svijetlosmeđoj boji te narančastom torbicom. U istom outfitu Letizia je ostala i kada se kasnije pridružila svom suprugu kralju Felipeu na dočeku čileanskog predsjednika.

Izvor: Zadovoljna.hr