Što to žene zaista žele za Dan žena?

Mnogi muškarci, sinovi, unuci, supruzi, pa i braća ženama u svome životu imaju običaj kupiti cvijeće i čokolade. Iako, budimo iskreni, svakome odgovara pažnja koju svojim gestama poklanjaju, a pored toga tko ne voli čokoladu, žene bi možda željele nešto drugačije, nešto
mnogo skuplje od cvijeća i čokolada, što je to?
1. Priznanje – žene često žele čuti da ih muškarci cijene i žele priznanje za ono što rade,
a ne tiho odobravanje. Žele čuti kako su dobre supruge, majke, te konačno priznanje
da muškarci bez žena ne bi mogli apsolutno ništa.
2. Pohvala – žene koje su se posvetile karijeri zasigurno žele da se njihov rad prepozna,
a samim time i nagradi kako bi bile motivirane za napredovanje i to da ulažu što veći trud u projekte kojima se bave.
3. Slobodan dan – žene rade naporno to je svima jasno, pa bi bilo dobro ženama koje su zaposlene omogućiti jedan dan odmora kako bi to vrijeme posvetile nečemu vrijednijem
u svome životu, možda obitelji i djeci, a možda i hobijima. Također, žene koje su cijeli
dan kod kuće zasigurno žele jedan dan odmora od supruga i, iako je to nekada teško priznati, djece, kako bi sa prijateljicama otišle na ručak ili se jednostavno opustile uz čašu vina i dobru knjigu.
4. Odgovornost – žene svakim danom, a ne samo za Dan žena, sigurno žele odgovorniju djecu, ali i muža, koji će im, bar danas, skuhati ručak i pospremiti stan i koji će s njima uživati do kraja večeri.
5. Poštovanje – sve žene žele da ih se poštuje i ukazuje im se povjerenje svakog dana u godini,
a ne samo za Dan žena, jer kada razmislite svaka osoba zaslužuje poštovanje bez obzira na spol i godine.
6. Mir – potrebno ga je povezati sa odgovornošću, jer će tako žene moći više vremena posvetiti svojim hobijima, prijateljima i knjigama koje žele pročitati. Pripremite svojoj supruzi, djevojci i partnerici toplu kupku i knjigu koju znate da već dugo želi pročitati, nećete pogriješiti.

 

Portal Play Now svim djevojkama, majkama, bakama, kćerkama i sestrama, svim damama od srca želi sretan Dan žena i da Vas sve ovo navedeno prati kroz život!