Square Enix konačno predstavio Marvel’s Avengers

Square Enix je na svojoj E3 konferenciji konačno publici predstavio naslov koji se dugo čekao, Marvel’s Avengers. Sve je to učinjeno kroz trailer koji samo na kratko prikazuje gameplay, ali smo saznali i ključne informacije koje smo zapravo i sami znali?
Priča počinje proslavom dana Avengersa kada originalna postava, osim naravno, Hawkeyea nasjedne na nečiju obmanu i biva optužena za uništenje San Francisca. Tim se raspadne, a pet godina kasnije igrač ima zadatak okupiti Avengerse u svijetu gdje je biti heroj zabranjeno.
To je, kako kaže Square Enix samo jedno poglavlje igre, a sama igra će se razvijati kroz sljedećih nekoliko godina sa proširenjima za igru, dodatnim likovima, misijama i mapama. Sve ovo će biti besplatno vlasnicima igre a neće biti ni loot boxova.
Igru ćemo početi sa jednim od pet Avengera iz glavne postave. Iron Manom, Captain Americom, Thorom, Hulkom ili Black Widow. Njih ćete u igri moći mijenjati i svakome posebno nadograđivati sposobnosti. Igra će imati single – player i co – op misije koje će se igrati sa još tri igrača preko interneta.
Izlazak se očekuje 15. 5. 2020. godine za PC, Stadia, PS4, Xbox One platforme.