Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition neće imati nove grobove, ali unosi sitnu promjenu

Konačna verzija Shadow of The Tomb Raidera neće imati nekih neočekivanih dodataka,
ali smanjit će neke restrikcije što se tiče odijevanja.
Jedno od pitanja koje se pojavilo bilo je hoće li konačna verzija Shadow of the Tomb Raidera sadržavati nove grobove za pljačkanje. Odgovor je jednostavan – neće. Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition izlazi 5. 11., a u njega će biti uključeno sedam dosadašnji DLC-ova, ali bez ikakvih većih dodataka.
Određenih će promjena u odnosu na original ipak biti. U Shadow of the Tomb Raider, Lara Croft tako voli pribavljati različite vrste obleke, no u igri postoje određene restrikcije koje ju sprečavaju da po želji nosi što bi htjela u svim zonama. Takozvani tribal outfitsi mogu se onda nositi samo u majanskom gradu koji služi kao središnja zona, ali ne i na drugim područjima.
To će ograničenje biti barem djelomično maknuto izlaskom konačne verzije. Ako pređete igru, u opcijama će se moći omogućiti da sva odjeća ubuduće bude dostupna u svim zonama. Na prvom prelasku, jasno, vrijede stara ograničenja.
Dobra je stvar da ako već posjedujete Shadow of Tomb Raider, za ovu sitnu promjenu nećete morati kupovati konačnu verziju. Ona će biti omogućena svim igračima putem zakrpe. Nažalost, sve ostale pogodnosti Definitive Editiona (sedam DLC-ova) morat će se platiti posebno, kao i do sada.
Izvor: HCL.hr
Photo: Web izvor