Šesti po redu OK Fest bit će održan 12., 13. i 14. jula na Tjentištu

Šesti po redu OK Fest bit će održan 12., 13. i 14. jula na Tjentištu

OK team u saradnji sa partnerima intenzivno radi na pripremi programa i pratećih sadržaja kako bi vjerna OK publika i naredne godine uživala kako u muzičkom dijelu programa, tako i u svim onim aktivnostima i sadržajima koje im nudi NP Sutjeska, zasigurno jedna od najljepših destinacija u ovom dijelu Evrope.

“Ono što ovaj festival razlikuje od drugih svakako je posebno mjesto i ambijent u kojem se održava, a sa tim su se složili kako izvođači, tako i festivalska publika koja nam dolazi iz regije, Evrope, ali i cijeloga svijeta”, saopćili su organizatori.

“Ukoliko još niste imali priliku da vidite kako izgledaju magična jutra na Tjentištu, uživate u koncertima domaćih i svjetskih muzičkih imena u posebnom i neponovljivom ambijentu NP Sutjeska, te doživite pravu avanturu kroz rafting najdubljim evropskim kanjonom rijeke Tare ili planinarske šetnje na obroncima planinskih masiva Maglića i Zelengore… 12., 13. i 14. juli naredne godine pravo je vrijeme za to. Vidimo se na Tjentištu”, poručuju organizatori.

Sve informacije, novosti i dešavanja na Nektar OK Festu 2019 pratite na zvaničnoj stranici festivala.

(Klix.ba)