Satiričar i TV voditelj Zoran Kesić 2. novembra u tuzlanskom BKC-u

Popularni kritičar i voditelj emisije “24 minuta” predstavit će se svojom priredbom “Kesić, priče i pesme”. Kesić je 5. maja nastupio u Sarajevu gdje se tražila karta više. Očekuje se da će isto biti i u Tuzli.

Zorana Kesića poznajemo kroz satiričnu emisiju “24 minuta” u kojoj na originalan način analizira aktuelna politička, kulturna i društvena dešavanja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i ostalim zemljama u okruženju.

“Kesić, priče i pesme” je humoristička priredba koja kombinira elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa uz izvođenje pjesama i interakciju s publikom.

U svojoj priredbi Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umjetnosti, medija i društvenih mreža. Kesić se poigrava stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Zoran Kesić je novinar, voditelj i TV autor rođen 1976. godine u Beogradu. Radio je na televizijama Studio B, B92, Metropolis, Fox, Prva i autor je mnogih emisija među kojima se ističku: “Bg Direkt”, “Viša sila”, “Ozbiljne vesti”, “Prekid programa”, “Dezinformator”, “Fajront Republika” i “24 minuta”.

Kartu možete kupiti u BKC-u, CD shopu Mido ili preko sistema kupikartu.ba.

(Klix.ba)