PS4 ekskluziva “Death Stranding” dobila datum izlaska i novi bizarni trailer

Novim trailerom, koji su obožavatelji konzola očekivali jučer, potvrđeno je kako PS4 ekskluziva, Death Stranding izlazi 8. 11. 2019.
Međutim trailer koji smo dobili pomalo je zbunjujuć i bizaran pa ukoliko ste očekivali da će vam iz osam minuta dugog video sadržaja nešto biti jasnije, malo ste se prevarili.
Međutim, neke stvari su jasne kao dan, a pokazan nam je i proces napucavanja i borbe prsa o prsa.

Radnja igre odvijat će se na Zemlji, točnije u SAD-u nakon što je istu poharao Death Stranding. Glavni lik je tajnoviti Sam Porter, koji radi za kompaniju Bridges i odlazi na zapad Amerike te sa sobom nosi ostatke budućnosti koji su pomalo nepovezani, a njegovi neprijatelji dijelit će se na dvije skupine, paranormalna bića pod nazivom BT i Homo – Demoni, teroristička skupina koja se koristi voidoutovima ili eksplozijama koje stvaraju kratere na površini Zemlje, također igrača napadaju u grupama, koriste vozila, te hladna oružja. Glavni lik Sam ih može napadati, ali uglavnom se skriva od njih i vježi im koriseći motorno vozilo. Dvije grupe protivnika se ne susreću jer Homo – Demoni nisu prisutni kada su tu BT-evi, za vrijeme kiše koja se naziva Timefall.
Ostale detalje pogledajte u traileru i pokušajte ih sami povezati.