Prve radnje u City Centru Cazin otvaraju se u svibnju

Iako ćemo na zvanično otvaranje City Centra Cazin morati još malo sačekati, kupovina u najvćem tržnom centru u Krajini biće moguća od petka, 31. maja ove godine.

„Polako se približavamo trenutku kojeg svi nestrpljivo očekujemo, a to je otvorenje City Centra Cazin. Kao uvertira u sve što nas očekuje, u petak, 31.05.2019 godine svoja vrata za sve vas u City Centru Cazin prvi će otvoriti LC Waikiki, Jumbo, Top Shop, Planika, Lulu Multibrend i Exclusive Change. Tog dana ovi brendovi za kupce će pripremiti prigodne ponude i svojim otvorenjem nagovijestiti Veliko zvanično otvorenje City Centra Cazin koje je planirano za ovo ljeto”, najavljeno je iz uprave Centra.

Podsjetimo, radovi na objektu počeli su 8. oktobra prošle godine a najavljeno je da će City Centar Cazin biti najmoderniji i najljepši objekat na području Unsko-sanskog kantona.

Međunarodni brendovi

Glavni investitor je firma City Centar AD Cazin d.o.o., dok je izvođač radova i projektant firma Baupartner.

Već se zna da će veliki broj međunarodnih brendova imati prodavnice u ovom centru, a za neke od njih to će biti prvi put da otvaraju trgovine u Krajini. Centar će sigurno biti atraktivna destinacija i za kupce iz susjedne Hrvatske koji često radi šopinga prelaze državnu granicu.

Ranije je rečeno da će centar biti izgrađen na 25.000 m2 sa 380 parking mjesta u garaži i na otvorenom.