Promo /Zakoračite u svijet programiranja na besplatnom kursu MySQL-a u Sarajevu

Zakoračite u svijet programiranja na besplatnom kursu MySQL-a u Sarajevu

Ovaj put u pitanju je besplatan kurs MySQL programiranja, koji počinje u srijedu, 26. septembra, u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D u centru Sarajeva.

Važno je da znate da vam za pohađanje ovog kursa nisu potrebna bilo kakva predznanja, s obzirom na to da je plan i program prilagođen početnicima koji se prvi put susreću sa programiranjem. Jednostavno, svi koji žele da naprave prve programerske korake treba samo da što prije popune ovu prijavu, obezbijede svoje mjesto i započnu put ka novoj programerskoj karijeri.

Broj slobodnih mjesta na besplatnom kursu MySQL programiranja je ograničen, zato ne gubite vrijeme, preduzmite neophodne korake koji će vam omogućiti odličnu zaradu.

Nije kasno da se pridružite novoj generaciji budućih programera

Programiranje je jedno od najpopularnijih zanimanja današnjice, prije svega jer nudi široke mogućnosti za pronalazak posla i ostvarivanje odlične zarade. Osim toga, programeri uživaju i u mnogim drugim benefitima kao što su rad u modernim kancelarijama ili angažovanje na kreativnim freelance projektima.

Na ITAcademy je još uvijek u toku upis nove generacije polaznika po sniženim cijenama. Nije kasno da im se i vi pridružite i za manje od 12 mjeseci usvojite potrebna programerska znanja za prvi posao. Opredijelite se za praćenje nastave iz učionice ili putem interneta i započnite najsavremnije IT školovanje.

Nastava se održava u moderno opremljenim prostorijama ITAcademy

Predavanja u okviru ovog besplatnog kursa održavaju se u novim prostorijama ITAcademy u Sarajevu koje su opremljene po najnovijim svjetskim standardima za edukaciju IT stručnjaka. To znači da ćete tokom pohađanja ovog kursa imati priliku da radite na računarima posljednje generacije, sa svim potrebnim licenciranim programima i u uslovima kakvi postoje u najboljim IT kompanijama, a sve kako biste iz prve ruke iskusili kako je biti dio IT oblasti.

Nastava na kursu odvijaće se u skladu sa principima ITAcademy, što znači da će časovi biti fokusirani isključivo na usvajanje praktičnih vještina koje će vam omogućiti da u kratkom vremenskom roku savladate osnove MySQL programiranja i što prije počnete da razmišljate kao profesionalni programer. Svi polaznici kursa prilikom sticanja novih znanja imaće konstantnu pomoć predavača Amira Ramića, nekadašnjeg polaznika ITAcademy, a danas iskusnog programera.

Jednogodišnje školovanje za međunarodne certifikate 

Školovanje po specijalizovanim programima ITAcademy traje nešto manje od 12 mjeseci. U tom periodu možete steći najsavremenija praktična IT znanja, kao i prestižne internacionalne certifikate koji će vam omogućiti da se izdvojite iz konkurencije i brzo pronađete odlično plaćen posao u struci

Prijavite se što prije za besplatan kurs MySQL programiranja – broj slobodnih mjesta je ograničen

Broj mjesta za besplatni kurs MySQL programiranja u Sarajevu je ograničen. Prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da zakoračite u IT svijet i saznate šta vam je sve potrebno za uspješnu karijeru. Obezbijedite svoje mjesto na vrijeme. Sjajna vijest je da vam nije potrebno predznanje za pohađanje ovog kursa. Prijavite se klikom na ovaj link i pratite kurs besplatno.