Promo/Web pretraživač poslova Jooble

Prilikom traženja posla vjerojatno ste otkrili da prisutnost mnoštva web stranica za zapošljavanje na webu ne olakšava pronalazak željenog posla, a često i naopako, sprječava zbog neophodnosti pratiti oglase s brojnih resurasa. Dobra vijest, postoji univerzalni pretraživač poslova Jooble koji je ovaj zadatak smanjio na minimum.

Jooble je izvanredan portal zahvaljujući kojem lako možete pronaći posao s većine web stranica za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini, a i u inozemstvu. Na ovom sajtu možete pretraživati odmah sva aktualna otvorena radna mjesta i stažiranja s mnoštva drugih web stranica, agencija i zavoda za zapošljavanje po cijeloj zemlji.

Pretraga na ovoj web stranici može se razlikovati od pretrage na klasičnom sajtu za zapošljavanje: imate pred sobom mogućnost izbora ne samo s jednog određenog resursa za zapošljavanje, nego sa više vodećih državnih i privatnih web stranica za traženje posla, agencija i web stranica kompanija-poslodavaca. Klikom na oglas koji Vas interesuje dolazite ka stranici izvornog weba, gdje se možete prijaviti na oglas i poslati Vaš životopis. Kod nekih oglasa naći ćete i dugme „Brza prijava“ koja Vam omogučuje mogućnost poslati Vašu radnu biografiju odmah, neposredno na Jooble-u, što će nesumnjivo olakšati prijavu. Uskoro korisnici će moći čuvati svoje radne biografije neposredno na sajtu, kako bi mogli odmah njih slati poslodavcu uz jedan klik.

Pretraživač poslova Jooble ima za cilj uštedu vremena i energije tražitelja posla. Možete pronaći željene pozicije sa samo jednim upitom. Slijeva na stranici pretrage se prikazuju filteri za izbor plaće, datuma objave posla i udaljenosti od grada (naselja), . U postavkama newslettera novih poslova koje možete dobivati na e-mail je moguće odabrati tip posla, lokaciju, detaljizirati upit uz ključne riječi-upite za poziciju. Isto s lakoćom možete odrediti učestalost primanja obavijesti o novim poslovima na Vašu elektronsku poštu.

Tim sajta Jooble stalno radi na tome da bi učinio pretragu posla još jednostavnijom i efektivnom. Web stranica neprestano raste i razvija se, popunjavajući svoj servis novim mogućnostima. U isto vrijeme web stranica je otvorena novim idejama od strane korisnika, koje mogu predlagati svoju viziju i primjedbe u oknu povratne veze na sajtu.

Zovemo Vas da isprobate pretraživač Jooble da se uvjerite u lakom pronalasku posla, a moguće je da baš posla iz Vaših snova. Želimo Vam uspješnu pretragu!

Playnow.ba