Promo/U Banjoj Luci otvorena nova poslovnica Raiffeisen bank

“Uvažavajući rastući trend broja klijenata, te činjenicu da je Banja Luka jedan od najvažnijih finansijskih centara u zemlji otvorili smo našu sedmu poslovnicu u ovom gradu. Iskreno vjerujem da će nova poslovnica koja se nalazi u užoj gradskoj zoni olakšati klijentima pristup uslugama Banke, te da ćemo na taj način dodatno doprinijeti njihovom pozitivnom korisničkom iskustvu”, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke i dodao da banka kontinuirano provodi aktivnosti kako bi učvrstila svoju poziciju jednog od tržišnih lidera.

Poslovnica Nova Varoš pruža širok spektar usluga za fizička i pravna lica. Stručni tim poslovnice na čelu s Jasnom Milešević aktivno radi kako bi postojećim, ali i potencijalnim klijentima banke kvalitetne proizvode i usluge pružio na što efikasniji način.

Dodatna pogodnost koja vrijedi samo u ovoj poslovnici za sve vrste kredita je da klijenti koji u novoj poslovnici apliciraju za kredit do 04.07.2018. i isti im bude odobren, ne plaćaju naknadu za obradu kredita.

Otvorenjem poslovnice Nova Varoš, poslovna mreža Raiffeisen banke na bh. tržištu sada broji 99 poslovnica.

Poslovnica se nalazi u ulici Petra Kočića na broju 63, a svoje usluge klijentima pruža radnim danom od 08:00 do 16:00 sati, te subotom od 08:00 do 13:00 sati. U okviru poslovnice klijentima je 24 sata dnevno na usluzi i Cash Point bankomat koji pored isplate omogućava i uplatu novca.

Izvor:Klix.ba