Promo /Kompanija Kupi Tehniku nagrađena QUDAL priznanjem najvišeg kvaliteta

Švicarski certifikacijski program QUDAL na tržištu pronalazi i nagrađuje subjekte koji, prema mišljenju potošača, nude najveći nivo kvalitete. Stotine izvrsnih kompanija i brandova diljem svijeta ponosno nose ICERTIAS Švicarska certifikacijske pečate (P&G, Bauhaus, BILLA, DM, Lidl, Henkel, OMV, Honda, Nivea, Sandoz, VW…)

Kao uvoznik, distributer i servis kućanskih aparata renomiranih svjetskih proizvođača i uz potpuno zaokruženi poslovni proces u kojem svojim kupcima nastoji uvijek biti na raspolaganju, kompanija Kupi Tehniku je ovim priznanjem još jednom dokazala svoju respektabilnu lidersku poziciju na tržištu bijele tehnike.

“Svojim kupcima nastojimo uvijek ponuditi više od prodaje aparata, kroz višegodišnju izgrađenu i kompletiranu post-prodajnu podršku. Mi potrošaču dajemo obećanje da će, osim proizvoda i usluga, dobiti kvalitet i pouzdanost. Kroz svoje prodajne kanale maloprodaje, veleprodaje, online prodaje, servisa i reciklaže kreiramo zaokružen poslovni sistem, čiju kvalitetu su i na ovaj način prepoznali potrošači srdačno im se zahvaljujući za dobijeno priznanje. Ovo je za nas velika čast, ali istovremeno i obaveza da nastavimo usavršavati naše usluge kako bi opravdali povjerenje kupaca te im i u budućnosti omogućili jednostavnu, sigurnu i kvalitetnu kupovinu kućanskih aparata” kazao je direktor kompanije Kupi Tehniku, Bariz Zonić.

Od same kupovine putem portala kupitehniku.ba, preko efikasne isporuke kupljenih proizvoda unutar 48 sati, sve do priključenja i puštanja u rad kupljenih aparata, odvoz starih aparata, besplatne zamjene, kupovine na rate, kupac je centar svih naših intresovanja. Obučeni call agenti za podršku kupcima, online centar za web kupovinu, odjel za prijavu kvarova kao i profesionalni servis, reciklaža starih aparata, logistički centar i sl. samo su neki od brojnih resursa kompanije.

“Naš cilj je zadržati poziciju jednog od vodećih online portala za kućanske aparate u regiji kao i očuvati prepoznatljivost i zadobijeno povjerenje kupaca, uz dobro poznatu krilaticu “Fol je u kvalitetu” poručuju iz Kupi Tehniku d.o.o.

Playnow.ba