Nova pjesma grupe Mystic

Grupa Mystic na sceni djeluje već 25 godina i jedan je od traženijih svadbenih bendova. U prvoj postavi nekada je svirao i Ivan Zak  koji je s bendom ostvario svoje prve nastupe u klubovima. Njihovo prijateljstvo kroz godine je samo jačalo, a rezultat je nova pjesma  „Jači od vremena“ koju je za Mystic napisao upravo Zak.

Članovi benda Darko, Vurica, Danijel, Damir i Miro o Zaku imaju samo riječi hvale: „Sa Zakom se zbilja znamo od kada smo bili klinci i još tada nam je bilo drago kada se odlučio za solo karijeru. Danas smo još ponosniji na njegov uspjeh iako mu odlazak nismo zaboravili pa ga time ucjenjujemo i „koristimo“ za nove pjesme kao što je i ova“, kroz smijeh su nam rekli dečki.

Bend ima preko 100 nastupa godišnje,a na njihovom repertoaru sada će se naći i novi singl „Jači od vremena“. Dečki ne misle stati na tome već u planu imaju i samostalni nosač zvuka jer im je glavni cilj lokalno djelovanje podići na višu razinu.

Novu pjesmu grupe Mystic možete poslušati na linku  https://youtu.be/IE0_5r_eUOg , a premijeru će dečki održati na sam Uskrs, 21.4, u šatoru Garden bara u Jastrebarskom.

Iako je od zajedničkih nastupa prošlo puno vremena, više je nego očito da sve što ima Zakov potpis ima i zagarantiran uspjeh.