Monroe Media: Full service marketing usluge

Kompletna marketing rješenja za 21. stoljeće koja stvaraju vidljive i profitabilne rezultate za uložena sredstva.

Monroe Media d.o.o. Zenica – Digitala je budućnost

Iskoristite dokazane prednosti digitalnog i inbound marketinga naspram tradicionalnih neisplativih rješenja.

Klasični marketing nije više dovoljan i ima mnogo nedostaka i sivih zona. Digitalni marketing nudi transparentna i mjerljiva rješenja za vaše kampanje.

Monroe Media, firma sa dugogodišnjim iskustvom u sferi inbound marketinga predstavlja pouzdanog partnera za digitalizaciju vašeg poslovanja.

Recept uspjeha je maksimalna posvećenost klijentu i projektu od razgovora do realizacije.

MARKETING USLUGE

Google Ads oglašavanje >>

Internet je postao najdominantniji medij za oglašavanje, stoga je jasno da Google kao najdominatnija tražilica svakako ima svojih prednosti.

Glavna prednost Google Ads jeste vrlo precizno ciljanje tržišta, te uz pomoć Ads-a može se doći do publike koja je točno u datom trenutku aktivna u potrazi za uslugom ili proizvodom koji nudite.

Facebook oglašavanje >>

Oglašavanje putem Facebooka je ciljano oglašavanje koje pravilnim korištenjem može povećati i unaprijediti vaše poslovanje. Facebook oglašavanje ima niz prednosti koje štede i vrijeme i novac.

Facebook je najaktivnija društvena mreža u svijetu i broj korisnika varira, no procjenjuje se na oko 1, 5 milijardi aktivnih korisnika, što znači da dobar dio svjetske populacije aktivno sudjeluje u aktivnostima na Facebooku.

Izrada web stranica >>

Kompletna rješenja za vaše web stranice. Moderna i funkcionalna web rješenja za vaše poslovanje. Web stranica je obavezno sredstvo za unapređenje profita, koja predstavlja digitalnu karticu vašeg poduzeća.

Velik dio korisnika firmu procjenjuje po kvaliteti web stranice jer web stranica je prva stanica dojma o vama. Nepostojanjem na jednom takvom mediju vaša firma gubi vrijednost a gubitkom vrijednosti gubite profit.

Newsletter marketing >>

Usluga kojim promovirate svoj brend putem email poruka i služi i za kontinuiranu korespodenciju između firmi i klijenata. Newsletter (email) marketing gradi odnos i povjerenje između klijenata i firme, te povećava svijest o brendu koji se promovirate.

Newsletter je mjerljiv kanal komunikacije s kupcima, što je odličan način da pratite svoje aktivnost i uspješnost kampanje. Ovaj način reklamiranja je vrlo jeftin i brz, samo ste nekoliko klikova od vaših klijenata koji želite da primaju vaše obavijesti.

Grafički dizajn >>

Grafički dizajn je umijeće stvaranja vizualno privlačnog kombiniranjem slika i tekstova u svrhu educiranja, informiranja, reklamiranja i uvjeravanja.

U svakodnevnom životu smo okruženi djelima grafičkog dizajna, kamo god pogledate, možete prepoznati umijeće grafičkog dizajna; novine, plakati, kalendari, knjige, logotipovi i slično.

U današnje vrijeme, mediji bombardiraju i zatrpavaju informacijama te se vodi aktivna bitka za pažnju publike. Dobar grafički dizajn je odličan način privlačenja pažnje. Grafički dizajn prenosi poruke koje publika interpretira.

Radio, audio produkcija i voice over >>

Reklame dostupne 24 sata. Nudimo Vam kreiranje radijskih formata CHR, AC, HOT AC, LITE AC, MODERN AC, potpunu radijsku produkciju, identifikacije, standardne radio spotove. Naš tim Vam također može ponuditi najkvalitetniji copywrite, istraživanje ciljanog tržišta, kreiranje, vođenje i implementacija media planova.

Dron snimanja i fotografije >>

Dron snimanja se upotrebljavaju za svadbene prilike, slavlja, korporativne slike i video materijal objekata, komercijalne reklame, turističke lokacije i geodetska mjerenja.

Virtuelne 360 ture >>

Komunikacija u trećoj dimenziji. Započnite kreativnu virtuelnu turu koja će oduševiti vaše klijente i partnere.

Zakažite sastanak – Monroe Media d.o.o. Zenica

Zakoračite u svijet digitalnog marketinga.

KONTAKT INFORMACIJE
+387 32 981 186
+387 62 041 900
+387 63 507 075

Oficijelna web stranica https://monroe.ba/

Pratite Monroe Media na društvenim kanalima

Facebook >>
Instagram >>
Linkedin >>