Meghan Markle: Haljina u kojoj si vojvotkinja ne može dopustiti sekundu nepažnje

Nakon nekoliko službenih pojavljivanja u društvu ostalih članova kraljevske obitelji, Meghan Markle odradila je i prvu “solo” dužnost.
Vojvotkinja od Sussexa otvorila je izložbu pod nazivom “Oceania” postavljenu Kraljevskoj akademiji umjetnosti u Londonu. To je prva velika izložba umjetničkih djela i artefakta s područja Oceanije koja se održava u Ujedinjenom Kraljevstvu i na njoj će biti prikazano više od 200 izložaka iz javnih kolekcija diljem svijeta, a pripreme za izložbu trajale su čak pet godina.
Sasvim očekivano, oči javnosti bile su uprte u lijepu vojvotkinju, a njezinom pojavljivanju posebno su se veselili modni kritičari iščekujući što će to Meghan odjenuti za prvu samostalnu službenu dužnost.
Nije ih razočarala odabravši vrlo elegantnu haljinu modne kuće Givenchy koja je bila zadužena i za izradu njezine vjenčanice. Crnu haljinu midi kroja s baršunastim detaljima i prozirnim rukavima vojvotkinja je u struku stegnula remenom.
S obzirom na to da haljina ima poprilično visok prednji prorez, Meghan si nije mogla dopustiti ni trenutak nepažnje kako bi spriječila potencijalnu modnu nezgodu, ali pokazala je da vješto kontrolira odvažan  prorez te ni u jednom trenutku nije pokazala previše.
I ovaj put posegnula je za omiljenim štiklama – modelu brenda Aquazzura koji je već nosila u raznim prigodama. Od modnih dodataka odlučila se za malu torbicu modne kuće Givenchy i decentne naušnice brenda Birks.
Izvor: Zadovoljna.hr