M. Night Shyamalan radi seriju “Servant” za Apple TV+

Appleov pokušaj ulaska na scenu streaming servisa čini se kao uzaludan pokušaj, jer je tržište već uvelike pretrpano, a pored toga nude manje što se tiče serija i filmova. Međutim, čini se kako igra na kartu kvalitete pa će u svojim serijama imati veoma poznate i priznate ljude u svijetu filma i TV – a, kako ispred, tako i iza kamere, pored toga čini se kako će ponuditi kvalitetan sadržaj.
Tako će se televizijskoj publici predstaviti jedno poznato filmsko lice, M. Night Shyamalan koji za Apple TV+ radi seriju “Servant” koja je dobila svoj teaser trailer.

Serija je psihološki horor/triler, te će pratiti priču bračnog para koji je u žalovanju nakon tragedije koja ih je zadesila. Tragedija stvara razdor između njih i omogućuje tajanstvenoj sili ulazak u njihov dom. Lauren Ambrose i Toby Kebbell imat će glavne uloge i igrat će Dorothy i Seana Turnera koji zaposle dadilju (Leanne Grayson) da se brine o njihovom sinu, tada se počinju dešavati jezive stvari.
Tvorac serije je Tony Bagsgallop, a u njoj će se pojaviti i Rupert Grint. Premijera se ne očekuje odmah po dolasku streaming servisa, što je 1. studenog, ali se očekuje ubrzo nakon toga.
Photo: Web izvor