Instagram pao: ‘Greška na serveru’

Društvena mreža Instagram danas je “pala”, a prilikom otvaranja stranice na računalu pojavljuje se obavijest “5xx Server Error”. Aplikacija na mobitelima se otvara, ali piše da osvježavanje novosti nije uspjelo. Mreža je bila izvan funkcije oko 9.45 sati. Kao i uvijek kad se ovako nešto dogodi, korisnici pohrle komentirati to na drugim društenim mrežama.

Ljudi se žale na Twitteru da ne mogu pristupiti Instagramu, ali ima i onih koji su odlučili kako aplikacija nije pametnija od njih

Ne postoji lijep način da vam ovo kažemo, stoga idemo ravno u glavu – srušio se Instagram! Korisnici diljem svijeta ne mogu pretraživati novosti ni slike, stoji u izvješću. Problem je isti u cijelom svijetu, a najviše pritužbi dolazi iz Europe, SAD-a i Japana, prema mrežnoj stranici Down Detector.

ako su se izvješća proširila poput pošasti, čini se da nisu zahvaćeni baš svi korisnici. Neki kažu kako mogu pregledavati tuđe profile preko Instagramove mrežne stranice. Riječ je o ograničenoj verziji usluge, ali se ona u posljednje vrijeme drastično popravila, tako da korisnici ipak mogu pregledavati svoj news feed ili, pak, lajkati i komentirati objave. Oni koji su imali probleme, oglasili su se na drugim društvenim mrežama kao što je Twitter kako bi provjerili jesu li jedini – i nisu bili.

Net.hr