I sljedećih dana nestabilno vrijeme

U Bosni i Hercegovini u nedjelju će prevladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Poslijepodne ili u večernjim satima u središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina.
Vjetar u Bosni slab do umjeren sjevernih smjerova, a u Hercegovini umjerena bura.
Dnevne temperature od 27 do 33, na jugu do 35 stupnjeva Celzijevih.
U ponedjeljak, 30. srpnja, očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku.
Mala vjerojatnost za slab poslijepodnevni lokalni pljusak postoji u središnjim i istočnim područjima Bosne. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverozapadnu, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnje temperature od 16 do 22, na jugu do 24, a dnevne od 28 do 35 stupnjeva Celzijevih.
Sunčano će biti i u utorak, 31. srpnja, a poslijepodne i u večernjim satima umjeren porast naoblake u Bosni može uvjetovati lokalne pljuskove i grmljavinu. Jutarnje temperature
od 17 do 23, na jugu od 21 do 25, a dnevne od 28 do 34, na jugu od 32 do 36 stupnjeva Celzijevih.
U srijedu, 1. kolovoza, u Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežno vedro.
U ostatku Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnje temperature od 17 do 23, na jugu od 21 do 26, a dnevne od 28 do 35 stupnjeva Celzijevih.
Pretežno vedro bit će u četvrtak, 2. kolovoza, u Hercegovini i na jugozapadu Bosne.
U ostatku Bosne umjereno, ponedje pretežno oblačno vrijeme s kišom, lokalnim pljuskovima
i grmljavinom. Jutarnje temperature od 17 do 23, na jugu od 21 do 26, a dnevne od 29 do 36 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorloškog zavoda (FHMZ) BiH.
Izvor: drukčiji radio