Hit enter to searchOverlay or ESC to close

Hit jeseni: Ljubavnici imaju novu pjesmu i toliko je zarazna da će vam se stalno vrtjeti u glavi

Da su Ljubavnici najveći potencijal na domaćoj glazbenoj sceni, jasno je još od kako su se pojavili. Ova sve popularnija petorka reda hit za hitom, no čini se kako su sada ”uboli” baš u sridu.

”Ništa nije slučajno” pjesma je koja dolazi iz kreativnog pera frontmena grupe, Marija Regelje, koji je autor glazbe i teksta, dok je za aranžman bio zadužen Luka Kovačić.

Sjajna pop pjesma na neki je način i prekretnica u njihovoj karijeri jer sve što su dečki do sada radili bilo je tek zagrijavanje, a sada ubacuju u petu brzinu i plan im je redati hit za hitom, spot za spotom, koncert za koncertom.

Dakako, ovu zaraznu pjesmu prati i spot za čiju je režiju bio zadužen Marija Škalić, dok je dečke stilistički sredio Ivan Friščić.

Dečki su osim svojim pjesmama sve popularniji i na društvenim mrežama gdje se lajkovi, sherovi i poruke odavno ne broje. Ako je suditi po onome što Mario, Igor, Kristijan, Borna i Stjepan doživljavaju na društvenim mrežama, bez sumnje možemo reći kako su Ljubavnici bend koji će itekako obilježiti domaću ali i regionalnu glazbenu scenu.