GRAFIČKI I WEB DIZAJN

Grafički dizajn je samo jedan dio naše djelatnosti koji obavljamo profesionalno za male tvrtke i za velike korporacije. Kvalitetno vizualno oblikovanje je osnova za dobar marketing tvrtke. Početak svakog grafičkog dizajna bi trebao biti izrada vizalnog identiteta. Naime njegova namjena je da svaki budući grafički dizajn materijala pripada jednoj cjelini. Da ne budu različiti već da su prepoznatljivi. Time dolazimo do brendiranja tvrtki i prepoznatljivosti.

ZAŠTO NAM BAŠ TREBA TAJ GRAFIČKI DIZAJN?

Korporativni brending

Vizualni utjecaj i profesionalno oblikovanje proteže se vašim cijelim marketingom. Grafički dizajn vašeg logotipa, korporativnoga brendiranja tiskanih materijala, preko prisutnosti na internetu, to sve uvjetuje kredibilitet vaše tvrtke na tržištu.

Marketing strategija

Vaše marketing potrebe su jedinstvene kao što je i vaše poslovanje. Grafičko dizajniranje je puno više od atraktivnog logotipa, brošure ili internet stranice. Izradite i pošaljite pravu poruku, komunicirate ju kroz prave medije i neka sve bude protkano kroz profesionalno grafičko oblikovanje.

Kreativnost i osmišljavanje

Jasna marketing strategija i prepoznatljivo grafičko oblikovanje pomoći će vam slati vašu poruku na tržište sa sigurnošću. Pomoći ćemo vam ostvariti vizualni i brending utjecaj kroz vaše promotivne materijale kroz izvrsno osmišljeno oblikovanje.

KORPORATIVNO OBLIKOVANJE

Najčešće prvi kontakt vaših novih klijenata ili potencijalnih kupaca s vašom tvrtkom je kroz grafički dizajn, bilo putem vaše brošure, logotipa, oglasa ili nečeg drugoga. Dali vaš postojeći vizalni identitet ili marketing i oglašavanje ili logotip prenosi jasnu i pravu poruku o vašim uslugama i proizvodima?

Osmišljavanje grafičkog dizajna

Neovisno o tome dali trebate uslugu dizajna za jedan projekt ili ste zainteresirani za cjelokupni brending, izuzetno je važan odabir pouzdanog dizajnera  s iskustvom koji će razumjeti vaše želje i tržište za vaše proizvode ili usluge i koji će uspješno pretočiti to iskustvo u atraktivnom grafičkom dizajnu za tvrtku, proizvod ili uslugu.

Kompletna usluga

I na koncu nudimo Vam profesionalna rješenja visoke kvalitete prilagođena vašim potrebama i zahtjevima. Zajedno s vama upoznati ćemo vaše poslovanje i vaše potencijalne klijente, vaše individualne želje i pratiti vaš budžet. Grafičko dizajniranje od jednostavne vizit karte do cjelokupnog brendiranja tj. oblikovanje svih vaših materijala u jednu cjelinu. I na kraju možete kazati kako imate kvalitetan proizvod/brand