Glumačka zvijezda Andrija Milošević ponovo pred mostarskom i sarajevskom publikom

Zvijezda serije ”Andrija i Anđelka”, Andrija Milošević sa hit predstavom ”Zlatni lančić od bižuterije” na zahtjev publike ponovo gostuje u Mostaru i Sarajevu.

Nakon rasprodana dva termina predstave ”Zlatni lančić od bižuterije” za Dan žena u Domu Mladih Sarajevo, novi susret sa sarajevskom publikom zakazuje u istoj dvorani 6. decembra, dok će dan ranije nasmijati mostarsku publiku u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača.

Popularni glumac u predstavi “Zlatni lančić od bižuterije” oduševljava publiku igrajući lik Crnogorca Kostadina (Lale). Tridesetpetogodišnji Crnogorac je neuspješni student i biznismen koji je naučio da cijeli život živi na tuđi račun.
Lijepe djevojke su svuda oko njega, ali njemu ne treba žena za život nego žena koja će ga izdržavati. Neka bogata… I upravo takvu i nađe. On oduševljeno računa da je prevario i nju i njenu porodicu, međutim bogataši ne bi bili bogataši da ih takav može lako prevariti.

Poznati glumac je izvrstan komičar i u to će se ponovo uvjeriti mostarska i sarajevska publika koju će Andrija Milošević, izvedbom humoristične monodrame, zabaviti i nasmijati do suza.

O samoj popularnosti predstave govori činjenica da je Andrija na stalnim turnejama i da se za svako igranje traži karta više. Novosti vezane za predstave pratite na Facebook straniciorganizatora, a ulaznice možete kupiti putem sistema Kupikartu.ba.