ESAD MERULIĆ OSVAJA LIJEPU NAŠU NOVIM HITOM `LIJEPA MOJA`

Poznati crnogorski pjevač Esad Merulić osvojio je hrvatsku publiku još 2015. godine velikim  hitom “Žale godine”. Jedan je od najtraženijih pjevača narodne glazbe no izuzetno je cijenjen i zbog interpretacije sevdaha zbog čega ga je još od malih nogu znala cijela Podgorica.
Do sada je snimio tri albuma, od kojih jedan s autorskim pjesmama te dva sa sevdalinkama.
Specifičan način interpretacije i prodoran vokal, ali i emocija koju donosi u pjesmama, čine ga jedinstvenim na regionalnoj glazbenoj sceni, zbog čega je i osvojio srca publike. S druge strane, neki ga iz ljubavi prema njegovoj interpretaciji zovu crnogorski Halid Bešlić.
Nedugo nakon objavljivanja hita  “Žale godine” uživa veliku popularnost u Hrvatskoj, tako da je na poziv pjevača Ivana Zaka i organizacije Hrvatski koncerti održao koncert za pamćenje na stadionu Udarnik u Velikoj Gorici, te u popularnom Kero Benzu u Varaždinu, a mini turneju nastavio je koncertima u Zagrebu. U međuvremenu je snimio još jedan hit “Neoženjen” i njime potvrdio svoju popularnost.

“Lijepa moja” novi je zvučni singl koji Esad poklanja svojim vjernim slušateljima; “Pjesma `Žale godine` napravila je veliki preokret u mojoj karijeri i otvorila mi mnoga vrata diljem regije.  Počašćen sam što me hrvatska publika prihvatila i što s nestrpljenjem iščekuje svaku moju novu pjesmu.` Lijepa moja` zaraznog je ritma i smatram da je moj tim napravio dobar posao stoga im se od srca zahvaljujem.”
Za glazbu i aranžman zaslužan je Senad Drešević a tekst je napisala Snježana Milinčić.
Spot je sniman u produkciji Adnana Seferovića. Glumci su Benjamin Merulić i Ilda Bibežić.