Davor Dragičević iznio zahtjeve: Podnesite ostavkei uhapsite odgovorne, ili ne odgovaramo za posljedice

Davor Dragičević je prije protesta koji su zakazani u nedjelju u Banja Luci, priopćio spisak zahtjeva koji uključuju ostavku Dragana Lukača, i hapšanje Filipa Ćuluma.

Davor je na facebook profilu „Pravda za David“ iznio zahtjev za ostavkom Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS, Darka Ilića, načelnika uprave za organizirani kriminal, Darka Ćuluma, direktora policije RS, Željka Karana, patologa i načelnika zavoda za susku medincinu RS, te tužitelja Želimira Lepira i Dalibora Vreće.

Zbog njihohve upletenosti u nedopuštene radnje spriječavanje dokazivanja i zataškavanja moga sina Davida Dragičevića, kako bi se na taj način zaštitile institucije RS. U interesu građana insistirati ću da svi navedeni daju ostavke jer su ove namjerno uradili kako bi ukrali vrijeme i pomoglo ubicama. Ostavke zahtjevam zbog moralnih razloga, a njihovu krivičnu odgovornost će utvrditi Tužiteljstvo BiH.

Da se do 30.12. do 18 sati tj. Do početka skupa „Pravda za Davida“ uhapse: Filip Ćulum, Đorđe Rađen, Zoran Bošnjak, Nikica Marijanac, Siniša Kojdić i inspektor Bojan Karanović, napisao je otac Davida.