Čitanje u hladu – ljetna preporuka antikvarijata Studio uz 20% popusta!

Školske klupe napokon su se ispraznile, školarci umjesto teških ruksaka bezbrižno gradom nose svoj osmijeh, a sunce koje sja visoko na nebu budi i u nama ostalima želju za ispunjenim i što dužim ljetom. U ovom periodu svi željno iščekujemo svoj zasluženi odmor, vrijeme samo za nas ispunjeno svim onim što nas uveseljava i upotpunjuje.
Bilo da ste školarac ili student koji upravo razvrstava i posprema knjige, sretan što je još jedna godina iza njega, njegov roditelj ponosan uspjehom svog djeteta, netko tko upravo nakon duge radne godine razmišlja napokon o svom odmoru ili netko tko uvijek nešto čita, velika je mogućnost kako upravo sada tragate za literaturom koja bi provela s vama nadolazeće ljeto. Upravo je ljeto vrijeme kad imamo najviše vremena za čitanje, no kad konačno stigne taj trenutak da možemo slobodno uzeti knjigu u ruke, obično ne znamo što bismo odabrali.

Ukoliko želite svoj odmor provesti s knjigom u ruci, a svestrani ste i čitate različite žanrove, nudimo vam 20% popusta na pojedinačne naslove svjetske i domaće beletristike do kraja lipnja. Izbor je zaista velik, od klasika, ljubavnih romana, krimića, povijesnih avantura, kratkih zbirki priča, zanimljivih biografija ili autobiografije, do novih bestselera i zanimljivih biografija ili autobiografija. Pronađite traženu knjigu ili neka vaše ljetno štivo izabere vas kad ga ugledate.

Izvor: net.hr