Bila je klinički mrtva 27 minuta, kada se vratila u život, zatražila je papir i olovku, i napisala slijedeće

Jedna majka četvero djece koja je bila mrtva 27 minuta nevjerovatnim čudom vratila se u život i zatražila olovku i papir. Tina Hines u tom trenutku nije mogla govoriti, ali je odmah napisala poruku: “Stvarno je”. Tvrdi da je nakon pretrpljenog srčanog udara vidjela raj, a kad su je njezini voljeni pitali na što se odnosi bilješka, ona je kimnula prema gore, javlja Metro.

Tina je doživjela srčani udar, kada je bila na izletu sa svojim suprugom Brianom u Phoenixu. Majka četvoro djece je bila pri svijesti jedno kratko vrijeme, ali je opet pala u nesvijest prije nego što je došla hitna medicinska pomoć. Prije dolaska u bolnicu oživljavali su je šest puta, a njena obitelj je rekla da je bila mrtva 27 minuta.

Njena nećakinja Madie Johnson bila je toliko dirnuta pričom tetovirala njenu poruku na zapešću kao podsjetnik na njezina uvjerenja. Madie je na Instagramu napisala: “Njezina je priča previše stvarna da je ne bih podijelila i učvrstila mi je povjerenje u vjeru koja tako često prolazi neprimijećena. Dala mi je dodir vječne nade koja nije tako daleko.”