Begini, Ljubavnici i Ivan Zak zajedno na CMC festivalu!

I to je moguće, duet dva benda! Ne pamtimo kada se nešto slično dogodilo na našoj glazbenoj sceni, ali Begini i Ljubavnici su nam pokazali da je to itekako moguće, a sve kroz note Ivana Zaka.


„Znamo se dugo i često se družimo i tako nam je jedan dan na pamet pala ideja da bi mogli napraviti zajednički duet. Na prvu je to svima zvučalo čudno jer duet dva benda nije uobičajena stvar, ali onda se u društvu našao Ivan Zak koji je ideju podržao s oduševljenjem i odlučio da će upravo on napisati tekst i glazbu za pjesmu i tako je nastala ova stvar“, rekao nam je Mario Budišćak, frontmen Begina.

Svi smo mi Lole, novi je zajednički hit Begina i Ljubavnika s kojim će se dečki predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. Biti će i više nego zanimljivo gledati 12 zgodnih frajera na sceni i već sada ovaj „pothvat“ izaziva veliki interes, pogotovo ženskog dijela publike.

„Jako mi je drago da smo se odlučili na ovaj duet jer smo time prešli svoje granice i iskoračili korak dalje u svojoj karijeri, a meni je to i osobna pobjeda jer je ovo prvi put da ja nisam napisao tekst i glazbu za pjesmu našeg benda. Ovaj put sam opušteno uživao u projektu od početka do kraja i pjevao kako je Zak svirao“, kroz smijeh nam je rekao drugi Mario, frontmen Ljubavnika.

Snimanje spota dečkima je bilo izuzetno zabavno i istinski su uživali pogotovo jer je Matija Škalić, autor spota, kao temu zamislio duel dvaju frontmena, a dečki su privatno jako dobri prijatelji. Reakcija publike je samo pozitivna, a neki su u komentarima izrazili želju da se tema spota prenese i na scenu u Vodicama, no da ovaj put dvojica „rivala“ skinu majice.
S druge strane, Ivan Zak, koji će i sam nastupiti na CMC festivalu ne zna koliko mu je ovaj potez bio pametan pa nam u šali kaže da je ovu pjesmu trebao ostaviti za zimu kada bi dečki bili u skafanderima, a on ne bi imao 12 konkurenata na jednoj pozornici.
„Šalu na stranu, ovaj izazov mi je bio veliko zadovoljstvo, dečke cijenim kao glazbenike i drago  mi je da sam ih spojio u ovoj formaciji. Nadam se da će i njihovi obožavatelji uživati u ovoj pjesmi koliko smo svi mi uživali radeći na pjesmi i spotu“.

PR KONTAKT:
Medija Promotion
Tomislav Katanec