Bahatom službeniku vratio dug – točno u peni

Matthew Lemm iz Staffordshirea u prtljažnik automobila natrpao je golemu količinu kovanica, ukupno 120.000 penija kako bi drskom službeniku pokazao kako nije lijepo nepotrebno se šaliti s ljudima. Naime, on je zaboravio javiti DVLA-u (Driver and Vehicle Licensing Agency) da je prodao automobil, pa ga tako nije ni odjavio. Budući da se odselio, nije dobivao sudske pozive do 2019. godine. Primio je potom poziv službenika koji utjeruje dugove. On mu je rekao koliku kaznu sada, nakon šest, godina mora platiti.

“Rekli su mi da je sud donio odluku da moram platiti dug od 1200 funti”, kazao je muškarac. Službenik mu je rekao da može doći i na njegovu adresu kako bi naplatio dug. Tvrdi da se ovaj našalio na njegov račun, kazavši da je “brz i učinkovit u naplati”.
No, biznismen je odlučio platiti dug u potpunosti i to do zadnjeg penija.

Sjeo je automobil i u prtljažniku dovezao golemu količinu kovanica. Rekao je i da želi potvrdu da je platio, što znači da je službenik morao prebrojiti kovanice. U prtljažnik je, kako bi se i on ovaj put našalio, stavio kanticu i lopaticu, piše Sun. “Bilo je neprocjenjivo vidjeti kako izgleda njegovo lice kada je ugledao kovanice”, rekao je Matthew. Naglasio je da želi platiti dug, ali službenik je novac ostavio u prtljažniku.

Izvor:The Sun

Photo:web