Apple predstavio tri nova iPhone uređaja

Kako se i očekivalo, te kako je i najavljeno Apple je jučer po prvi puta i uživo predstavio tri nova iPhone uređaja i to iPhone 11, iPhone Pro i iPhone Pro Max. Budući da su novi telefoni bili samo dio jučerašnjeg predstavljanja o njima se govorilo kao posljednjim elementima nove kolekcije. Pored njih Apple je predstavio i Apple Arcade gaming servis, Apple tv+ uslugu, novi 10.2″ iPad i novi Apple Watch.
iPhone 11 – dolazi sa 6.1 inčnim Liquid Retina zaslonom, dvostrukom kamerom od 12MP na leđima, 12MP prednjom kamerom, A13 Bionic čipom i baterijom koja vam može trajati cijeli dan. Vodootporan je na dubini do dva metra i trajanju od trideset minuta i dolazi sa šest boja kućišta. Zadnje kamere su optički stabilizirane, jedna široko kutna, dok je druga ultra široko kutna i pokriva 120° kuta. Obje će snimati video u 4K rezoluciji pri 60fps i podržava glatki prijelaz između dvije kamere uživo. Prednja kamera je također dobila 4K snimanje i slofie što je slowmotion snimanje prednjom kamerom Također posjeduje i Dark Mode. Cijena, sitnica, $699.
iPhone Pro i iPhone Pro Max – prvi dolazi sa 5.8 inčnim, dok drugi sa 6.5 inčnim Super Retina Display OLED zaslonom, a oba imaju novu trostruku kameru na leđima. Dobit ćete, kako kaže Apple, najmoćniji SoC na svijetu, A13 Bionic, i nepoznatu količinu RAM memorije, kao i nepoznatu jačinu baterije. Međutim naglašeno je kako će Pro model ponuditi 4 sata rada više, dok će Pro Max ponuditi pet sati više. Sve kamere na leđima su 12MP – široko kutna f/1.8, ultra široko kutna i 2x optical zoom telefoto leća. Snimaju video u 4K rezoluciji pri 60fps i kako kažu nude nevjerojatno videografsko iskustvo koje je potpomognuto redizajniranom kamera aplikacijom. Doći će i sa Deep Fusion opcijom koja kombinira devet fotografija u stvarnom vremenu u jednu zahvaljujući moćnom čipu. Dodatak će biti i brzi punjač. Pro model bi trebao koštati $999, dok će Pro Max koštati $1099 pa na više.
Photo: Web izvor