Alexander Skarsgård je Randall Flagg

Stephenu Kingu ide u životu, to je valjda već svima jasno. Sve više njegovih djela biva pretvoreno u filmove ili serije pa je tako na predstavljanju svoje nove knjige, The Institute i filma It: Chapter Two otkrio članove glumačke ekipe serije The Stand, koja će se raditi po njegovom istoimenom romanu.
King je najavio kako će Jovan Adepo zaigrati Larry Underwooda, Owen Teague Harolda Laudera, Brad Williams Hank glumit će Toma Cullena, a Daniel Sunjata imat će ulogu Cobba. Posljednje ime koje je otkriveno je ono Alexandera Skarsgårda koji će glumiti personifikaciju zla, Čovjeka u crnom – Randalla Flagga.
James Marsden, Amber Heard, Odessa Young i Henry Zaga i Whoopi Goldberg
(kao Majka Abagail) već su prije potvrđeni kao glumci ove apokaliptične serije od deset epizoda. Sam King potpisuje scenarij desete epizode koja će imati nešto drugačije u odnosu na sam roman.
Radnja će se odvijati prije, tijekom i poslije razarajuće bolesti koja ubije 99% svjetske populacije. Nakon tragedije formiraju se nove zajednice i savezi, s jedne strane je spokojno i mirno utočište Majke Abagail, dok će s druge strane biti demonski gospodin Flagg sa svojim gradom bez zakona.
Photo: Web izvor