7 uloga koje svaka žena očekuje od svog partnera!

Uloge žena su mnogobrojne, no želite li da vaša veza i brak uspiju i od vas se očekuje da tome pridonesete – na kvalitetan i aktivan način.
1. Životni partner
Svaka žena pod tim podrazumijeva da ste zajedno s njom spremni za sve izazove koje život donosi. ‘U dobru i u zlu’, a posebno im je bitno da ste podrška kad je najteže.
2. Najbolji prijatelj
Znate da su ženama izuzetno bitne njezine prijateljice, ali i od vas očekuje da ste tu kad joj treba rame za plakanje ili da se smijete s njom raznim ‘glupostima’ i sitnicama iz svakodnevnog života, da je podržavate i nastojite razumjeti kada je u dilemama…
3. Njegovatelj
U trenucima kada se ne osjećamo zdravo i kada nas nešto boli posebno smo svi osjetljivi. Ako je vaša draga bolesna, budite njezin brižni njegovatelj, pazite je i mazite…
4. Učitelj
Podijelite s njom svoja znanja, ukažite joj na različite stavove i nastojte zajedno sagledati cijelu sliku oko neke situacije i(li) problema.
5. Učenik
Dopustite i njoj da vas nečemu nauči, i ostavite svoj ego sa strane – poslušajte što vam ima reći i cijenite njezino mišljenje jer će i ona vas tada automatski – više cijeniti.
6. Psiholog
Svaka žena očekuje da je partner spreman da je posluša u svakom trenutku i da joj pomogne kanalizirati njezine emocije. Budite uvijek uz nju i dajte joj dobronamjeran savjet, a da je pri tome ne povrijedite.
7. Princ iz bajke
Romantika i izrazi ljubavi ono su što hrani njezinu dušu stoga razmišljajte kako da joj ugodite i da vam zajedno bude lijepo. Mada život doista često nije bajka, to vas ne ispričava da ne budete njezin princ!

 

Izvor: menshealth.hr
Photo: Web izvor