5 ljetnih trendova iz Zare koji će se nositi ove jeseni

Na bestseller ljestvici Zarinih ljetnih komada, kao i među popularnijim stvarima u garderobi najpoznatijih modnih blogerica ove godine ponavljaju se neki upečatljivi uzorci, boje te tkanine.
Upravo zato pobrojali smo ljetne trendove ovog popularnog španjolskog brenda koji će se sigurno nositi i najesen.

1. ZMIJSKI UZORAK
Zmijski uzorak na hlačama, topovima, haljinama i cipelama sastavni je dio ovogodišnje ponude Zare koje će se sigurno nositi i u jesenskim danima. Riječ je o osebujnim komadima koje će se usuditi samo najodvažnije trendseterice.

2. PLETENI TOPOVI
Zara je ove godine prigrlila i pletene topove u upečatljivim bojama koje podižu svaku kombinaciju, a uvjereni smo kako će kombinirati uz efektne košulje i jakne i u hladnijim mjesecima.

3. DEKORATIVNI GUMBI
Predimenzinirani i kombinirani gumbi različitih oblika i veličina, a pogotovo oni drveni, jedan su od najvećih modnih trendova za 2018. godinu. Ove godine oni nisu rezervirani samo za kapute i jakne, već i za haljine, bluze i tunike.

4. STATEMENET NAUŠNICE
Zara ove sezone predlaže naušnice koje ne mogu ostati neprimijećene. Nose se takozvani statement modeli koji privlače pažnju svojom monumentalnošću, upečatljivim bojama i materijalom od kojeg su napravljene.

5. ASIMETRIČNI KROJEVI 
Asimetrični krojevi vizualno produžuju cijelu figuru. Ne čudi stoga što su sastavni dio ovogodišnje Zarine kolekcije bluza i tunike. Uz to, asimetrični krojevi odjevnih komada razigrat će svaku modnu kombinaciju.

Izvor: Zadovoljna.hr