Goran Lovrenović – Širimo svoje poslovanje na susjednu Republiku Hrvatsku

Društvo ograničene odgovornosti Lovrenović instalacije je osnovano prošle godine u Vitezu sa ciljem da na tržištu zauzme jednu od vodećih pozicija u sferi, nadzora i izvođenja građevinskih instalacija, planiranje, saniranje, instaliranje, vodoinstalacije, klimatizacija,ventilacija, keramika, centralno grijanje.

Uz znanje i iskustvo stečeno u najboljim građevinskim firmama kvaliteta je bila zagarantirana. Vlasnik i generalni direktor poduzeća Lovrenović instalacije d.o.o je Goran Lovrenović, a firma koju on vodi upošljava oko 17 radnika, od toga dvoje u administraciji i sektoru marketinga i odnosa s javnošću.

„Analiza je pokazala da je postotak rastućih poduzeća u Bosni i Hercegovini prema svim kriterijima, a osobito prema broju zaposlenih, izrazito nizak. Stoga je naš osnovni cilj zadržati mlade ljude i njihove obitelji, uz stimulativna primanja obračunata po inozemnim standardima uz uredno plaćanje svih zakonskih davanja. Smatram da je danas najvažnije mladima dati sigurnost da ostanu u svojoj domovini, a ovo je jedini način“, kazao je Goran.

Relativno mladi, pozicionirali su se viosko na ljestvici vodećih poduzeća u Bosni i Hercegovini. Nakon velikih projekata za vrlo kratko vrijeme, stvorila se potreba za širenjem i na tržište susjednih zemalja, tako je recimo 35% projekata rađeno i radi se u Republici Hrvatskoj. Zbog toga rodila se potreba za otvaranjem sestrinskog poduzeća i proširivanje tržišta i na susjednu HR, te od sada Grupacija Lovrenović instalacije d.o.o u Hrvatskoj djeluje pod nazivom Fantastico d.o.o

„Iznimno mi je drago što smo se proširili i na tržište susjednih zemalja, te što smo otvorili još jedno poduzeće u Republici Hrvatskoj i naravno, pružili šanse za nova radna mjesta. Ovo je samo dokaz da naše poduzeće iako jako mlado posluje jako dobro, prepoznato je kao poduzeće kojem se vjeruje, i drago mi je da sam prvenstveno sebi dokazao da  se s ciljem, mukotrpnim radom i dobrom organizacijom može postići mnogo toga.“ Kaže Goran Lovrenović, vlasnik poduzeća Lovrenović instalacije d.o.o (BiH) i Fantastico d.o.o (Hr)