VIDEO: Prosidba kao iz bajke

Romantična gesta izvedena je uz odobrenje kompanije “Disney.”

Lee je šest mjeseci mukotrpno radio na animaciji poznatog crtanog filma kako bi svoju dragu, Sthuthi David, i sebe nacrtao u sceni gdje princ Phillip poljupcem budi princezu Auroru.

Cijeli događaj dogodio se u jednom kinu tokom projekcije Disneyevog klasika “Trnoružice” iz 1959. Lee je na projekciju pozvao njihovu porodicu i prijatelje (UNILAD).

Sthuthi je šokirano gledala likove na platnu koji su odjednom podsjećali na nju i njenoga budućeg vjerenika.

Animatori su prikazali princa Phillipa, koji je dobio Leejev lik, kako poljupcem budi svoju dragu iz čvrstog sna, a zatim se okreće prema publici uz osmijeh “od uha do uha” i pokazuje kutijicu s dijamantnim prstenom.

Simpatični preokret nastaje u trenutku kada Lee na platnu baca kutijicu uvis kako bi je pravi Lee uhvatio, a zapravo mu je dobacio neko od pomagača iza platna.


“Nemam svakog dana priliku zaprositi svoju srednjoškolsku ljubav. Zato želim uživati u svakom trenutku. Volim te svim srcem, sa svim srčanim komorama, pretkomorama i  zaliscima. Hoćeš li živjeti sretno sa mnom do kraja života?” glasila je Leejeva prosidba. Ujedno je objasnio da je povod za šalu o dijelovima srca taj što je njegova vjerenica kardiolog.

Sthuthi je sa zadovoljstvom pristala, a tek kada se okrenula, vidjela je da je kino dvorana ispunjena njima dragim ljudima.

Snimka prosidbe već broji nekoliko miliona pregleda, a možete je pogledati  i vi.