Pored dobrog i pravilnog držanja i širokog osmijeha damu bi trebali činiti maniri. Tako djevojka koja se smatra pravom sebi nikada ne bi smjela dopustiti određene greške u ponašanju,
te bi trebala ostaviti dobar utisak u društvu pri upoznavanju sa novim ljudima. Potrebno je pridržavati se i određenih pravila ukoliko sebe smatrate pravom damom.
Moda – prave dame nose profinjenu odjeću koja nije preuska niti preširoka i imaju istančan stil koji naglašava njihovu ljepotu.
Držanje – dama se prepoznaje po stavu, raširenim ramenima i podignutom glavom. Nikada nije pogrbljena jer to ne odgovara njihovom ponašanju, te odaje utisak da o nečemu brine.
Briga o tijelu – dama brine o svome fizičkom izgledu i njeguje se, ima svoje jutarnje i večernje rutine, redovno trenira i svojih se navika nepogrešivo pridržava.
Šminka – ukoliko brinete o svojoj koži vaš će ten biti besprijekoran i trebat će vam vrlo malo šminke te ćete na taj način istaknuti svoju prirodnu ljepotu.
Samokontrola – dame imaju savršenu kontrolu na ponašanjem i ne dopuštaju sebi ispade u javnosti. Stalo im je do utiska i paze na ponašanje.
Umjerenost – dame imaju osjećaj za mjeru i drže se na distanci, ne postoji način da skrenu pažnju na sebe jer se ne smiju glasno, ne tračaju i znaju da je suptilnost ključ u ponašanju.
Kašnjenje – nikada ne kasne jer znaju cijeniti tuđe vrijeme jer žele da drugi cijene njihovo.
Photo: Web izvor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 12 =

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.