in

Želite ga pretvoriti u muškarca iz snova, ovo su rješenja

Nitko u velikoj mjeri ne voli promjene i zapravo se nitko ne bi trebao mijenjati zbog ljubavi,
jer bi vas partner trebao prihvatiti baš takvima kakvi jeste. Međutim, ukoliko želite imati
“gospodina savršenog” pored sebe, te poraditi na brizi o njegovom zdravlju, a samim time
i na sebi, ovo su rješenja.
Ovisnost o nezdravoj hrani – većina muškaraca hrani se nezdravo i zapravo se ne obazire
na sve zdrave namirnice, ali zato ste tu vi. Počnite istraživati i mu kuhati ukusna jela po  receptima, ali sa zdravim namirnicama. Odvratite a od čipsa i grickalica uz svaku utakmicu,
a dobro će doći i vama jer nećete imati potrebu unositi više kalorija nego što treba.
Nepristojno ponašanje – niste majka vašem partneru, ali mu suptilno možete ukazati na greške koje ima u ponašanju i na to kako se u određenim situacijama ponaša primitivno, neka se u restoranu pogleda u ogledalo i shvatit će o čemu mu govorite.
Bonton – lako se može nadovezati na prethodno, pa mu tako suptilno objasnite u čemu riješi. Ukoliko vam ne otvara vrata nemojte to činiti sami, samo sačekajte i objasnite mu u čemu griješi. Prilikom oblačenja kaputa jednostavno mu ga dodajte i okrenite leđa, znat će što mu je činiti. Ukoliko mu ne ukažete na sitnice znajte da muškarac nikad neće odrasti.
Lijenost – ukoliko neprestano leži na kauču i igra igrice dajte mu do znanja da njegovo ponašanje nije dobro. Dajte mu popis aktivnosti koje zaista mora učiniti kako bi se aktivirao, a ukoliko to ne učini znat ćete da vam takav ne treba. Dokažite mu da vam život može biti bolji i bez njega.
Sloboda u ženskom društvu – naravno da mu nije mjesto na kavi sa vašim prijateljicama, ali ukoliko ste se u takvom društvu već oboje zatekli usmjerite priču u njemu poznatom pravcu i poznatu temu kako bi se opustio i oslobodio, te shvatio kako nema ništa loše u razgovoru sa ženskim društvom.
Frizura – muškarci često neće primijetiti vašu frizuru, ali to ne znači da vi ne možete reći, naravno na pristojan način, da mu trenutna baš i ne pristaje i dati mu prijedlog nečega drugog.
Stil oblačenja – nije više dijete da mu se kupuje odjeća, ali možete prokomentirati nešto što bi mu dobro stajalo i reći kako bi baš dobro izgledao u njoj. Tako ga nećete uvrijediti a ipak ćete dati svoje mišljenje.

 

Photo: Web izvor

What do you think?

Written by Uredništvo

Jusuf Nurkić na teren se vraća u veljači

Renée Zellweger je Judy Garland