in

Koje biste stvari na putovanje trebali nositi u ručnom prtljagu?

Dolaskom viših temperatura dolaze i godišnji odmori, a samim time ide se na ljetovanje, možda blizu, a možda na neku egzotičnu destinaciju. Bilo gdje da idete i neke stvari jednostavno morate smjestiti u kofere, ali što biste trebali sa sobom nositi u ručnom prtljagu?
Novčanik – u novčaniku se nalazi novac, naravno vrijedna stvar, ali i vaši dokumenti koji su od novca mnogo vrjedniji. Zato je potrebno svaki put kada putujete u novčaniku nositi sav novac
koji posjedujete i dokumente naravno, a cijeli novčanik potrebno je nositi u ručnom prtljagu.
Jakna ili manji prekrivač – temperatura na aerodromu je uvijek nešto niža zato je potrebno ponijeti još jedan sloj odjeće.
Nakit – gdje god da idete, pa makar to bila i najsigurnija zemlja na svijetu, nakit je kao nešto vrijedno uvijek potrebno nositi u ručnom prtljagu. Pored toga u koferu se lako može polomiti
pa je ručni prtljag ipak sigurnija opcija.
Grickalice – nikada nije sigurno koliko ćete se zadržati na aerodromu, da li će vam let kasniti
ili će doći do tehničkih poteškoća, možda ćete jednostavno ogladniti. Sa sobom u ručnom prtljagu uvijek nosite grickalice.
Laptop – ovako vrijedne stvari obavezno nosite sa sobom, nikada ne znate da li će se vaš kofer zagubiti na aerodromu, što nije neuobičajeno, pa zbog vrijednosti podataka koje imate tehniku uvijek nosite sa sobom.
Slušalice – ovaj dodatak više se nosi zbog drugih, kako im ne biste smetali ukoliko odlučite pogledati film ili slušati glazbu.

What do you think?

Written by Uredništvo

INZ upozorava na krpelje: Kako se zaštititi od ove napasti

Nastavci u kinima ni ovoga vikenda nisu dobro prošli