“Rata 99KM, za kredit od 5.000 KM” slogan je majske promotivne akcije Addiko banke.Proljetno osvježenje kredita sa ratom od samo 99 KM mjesečno, kreirano je prvenstveno za klijente koji planiraju osvježiti svoje domove renoviranjem, neke druge proljetne radove ili jednostavno žele priuštiti sebi neko drugo zadovoljstvo, te im je iznos od 5.000 KM dovoljan za ispunjenje želja. Bitno je napomenuti da je kamatna stopa tokom cijelog perioda otplate fiksna.

“S proljećem često dolaze i novi troškovi godišnjeg čišćenja ili renoviranja, koji možda i nisu veliki, ali su itekako značajni za kućni budžet. Posebna ponuda Addiko gotovinskih kredita omogućit će našim klijentima ugodnije i jeftinije proljetne radove,” kažu u Addiko banci i napominju da je i ovaj kreditni proizvod kreiran u komunikaciji sa klijentima i uz uvažavanje njihovih prijedloga.

Akcijska ponuda kredita traje do 2.6.2019., a više informacija o Addiko kreditnoj ponudi, kao i ostale informacije o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banke u BiH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − six =

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.