in ,

U rano jutro upali mu u stan, vrata odletjela na njega: ‘Bojao sam se za život’

– Ne znate što je strah dok se ne probudite i ne vidite vlastita vrata kako lete prema vama rekao je Talley.

edan Amerikanac tuži policiju jer mu je razvalila vrata i pretražila stan bez opravdanog razloga tijekom racije, a snimka brutalnog upada u stan objavljena je i na internetu.

Roderick Talley (31) rekao je jučer na konferenciji za medije kako se bojao za vlastiti život kada mu je policija provalila u stan u Little Rocku u Arkansasu tražeći kokain koji na kraju nisu našli. Talleyjevi odvjetnici tvrde da mu je policija prekršila prava kada su dobili nalog koji im je omogućio takozvani upad bez kucanja. Kažu i da je policija koristila pogrešno opravdanje za desetke drugih racija, uglavnom protiv crnih građana (Talley je i sam crnac).

brutalnog upada u stan objavljena je i na internetu. UPADALI U DOMOVE Hrvatske pljačkaše uhitili na španjolskoj obali: Uhićene žene stručnjakinje za provaljivanje vrata Roderick Talley (31) rekao je jučer na konferenciji za medije kako se bojao za vlastiti život kada mu je policija provalila u stan u Little Rocku u Arkansasu tražeći kokain koji na kraju nisu našli. Talleyjevi odvjetnici tvrde da mu je policija prekršila prava kada su dobili nalog koji im je omogućio takozvani upad bez kucanja. Kažu i da je policija koristila pogrešno opravdanje za desetke drugih racija, uglavnom protiv crnih građana (Talley je i sam crnac).

Policija pak tvrdi da su poslali doušnika sa 100 dolara do Talleyjevih vrata da kupi kokain te da im je doušnik rekao da je kupio kokain od dvojice crnaca na Talleyjevoj adresi. Policajci su mu pokazali Talleyjevu fotografiju i on je rekao da je Talley bio jedan od tih muškaraca. Međutim, kako piše Washington Post, postoje jasni dokazi da je dotični dušnik lagao policiji o kupnji droge te da su te racije rijetko završavale zapljenom značajnijih količina droge i oružja.

(vecernji.hr)

What do you think?

Written by Uredništvo

‘Kod nas se štedi u ciglama, kao podstanar ne možete dugoročno planirati obitelj’

Kojim putem trebaju krenuti Hrvati u BiH nakon izbora?