in

Mbappe bi mogao dobiti pet utakmica suspenzije: Je li njegovo agresivno ponašanje opravdano?

during the UEFA Champions League group B match between Paris Saint-Germain and RSC Anderlecht at Parc des Princes on October 31, 2017 in Paris, France.
Napadač PSG-a Kylian Mbappe odradio je jednu od tri utakmice suspenzije koje je dobio zbog crvenog kartona u prvenstvenom susretu protiv Nimesa, ali ta bi kazna mogla biti protegnuta
na čak pet utakmica.
19-godišnji Francuz zaradio je crveni karton na gostovanju kod Nimesa nakon što je reagirao
na oštar prekršaj veznjaka Savaniera, koji je također zaradio isključenje. No Mbappe je prije toga pokazao agresivno ponašanje srušivši igrača Nimesa na pod.
Mbappe se u četvrtak pojavio pred povjerenstvom Francuskog nogometnog saveza kako
bi dao svoju verziju događaja, koji bi ga mogao koštati kazne i pet utakmica. Naime, odvjetnik spomenutog Savaniera predao je zahtjev da se njegov postupak kazni s pet utakmica suspenzije.
Prema špekulacijama u francuskim medijima, Mbappe bi lako mogao vidjeti produljenje kazne. Povjerenstvo će donijeti presudu idućih dana.
Francuski reprezentativac izvorno je izjavio kako ne žali zbog odgurivanja Savaniera i da bi isto učinio protiv bilo kojeg drugog suparnika zbog tako grubog starta, iako je kasnije povukao svoje izjave.

Izvor: Gol.hr

What do you think?

Written by Uredništvo

Uposlenica DKPT-a Lejla Dautbašić osuđena na godinu dana zatvora zbog nezakonitog zapošljavanja

Meghan Markle i princ Harry: Ovako izgleda muškarac koji obožava svoju ženu