in

Poznata je i SONY XPERIA XZ3 cijena u Europi!

Prije nekoliko smo dana već pisali o novom flagshipu kojega je Sony predstavio pod nazivom Sony Xperia XZ3koji konačno donosi barem dašak svježine u Xperia seriju svojim zaslonom i staklom koji su zakrivljeni na rubovima.

Mišljenja o ovom uređaju su polarizirajuća upravo radi novotarija koje donosi s obzirom na to da su Xperia fanovi poprilično vjerni klasičnom dizajnu koji im „krasi“ uređaje već godinama. Jedna informacija nam je bila izostala iz ostatka onih kojima nas je Sony zasuo, a sada je konačno i poznata. Sony Xperia XZ3 cijena u Europi je poznata zbog toga što je njemački Amazon omogućio pregled telefona i prikazao sve informacije.

Sony Xperia XZ3 cijena u Europi - Slika 1

Na njemačkom Amazonu, Sony Xperia XZ3 će već može prednaručiti (a ovu poslovnu praksu ne podržavamo), a s pošiljkama će Amazon krenuti već od 5.10.2018. Amazon nam je tako pokazao cijenu i izbore boja za koje se korisnici mogu već odlučiti. Sony Xperia XZ3 cijena u Europi iznosi 799 Eur što je blago niže od one koju smo mi pretpostavili (oko 900 Eur). I dalje je to poprilično visoka svota novca koju Sony traži za minimalne promjene u telefonu, no poznavajući Xperia bazu obožavatelja, to je itekako pristupačna cijena za jedan Sony telefon.

Sony Xperia XZ3 cijena u Europi - Slika 2

U pogledu boja, korisnici mogu odabrati crnu, bijelu, ljubičastu i zelenu. Naravno, u svake varijante je prednjica uređaja crne boje pa ako namjeravate nositi uređaj u nekoj neprozirnoj maskici, ovaj izbor vam i ne treba stvarati sijede u kosi. Ako prednaručite uređaj preko Amazona (što i dalje ne podržavamo te ne bismo preporučili nikome), na poklon ćete dobiti i MicroSD karticu od 64GB „na poklon“.

Sony Xperia XZ3 cijena u Europi - Slika 3

Voljeli bismo kada bi imali priliku recenzirati neki od novijih Sony uređaja (a pogotovo ovaj) čisto da si proširimo vidike u pogledu brendova pametnih telefona jer se svi obožavatelji Xperia telefona kunu da propuštamo previše. Što vi mislite o Xperia telefonima? Jeste li korisnik nekog od novijih? Je li stvarno trava zelenija na Sonyevoj livadi? Javite nam u komentarima i na forumu.

Izvor:Technoart.hr

What do you think?

Written by Uredništvo

Huaweijev Kirin 980 donosi revoluciju u mobilnu tehnologiju

Firefox će uskoro početi da blokira praćenje korisnika