in

Crni youtube sa isključenim zaslonom! – Youtube vanced (LINK)

YouTube Vanced - Naslovna

Već se dugo dvoumim oko moralnosti ove teme pa vam ovako kasno donosim kratki turorijal kojim ćete svoje YouTube iskustvo na telefonima i tabletima znatno poboljšati. Činjenica je da YouTube ima i svoju Premium uslugu kojom korisnici mogu neke od funkcija aplikacije o kojoj danas govorimo dobiti plaćanjem, no također postoji činjenica da je van SAD-a nemoguće doći do te usluge čak ni uz voljno plaćanje. Stoga, bez ikakvih moralnih dilema, predstavljamo vam YouTube Vanced. Radi se o poboljšanoj verziji aplikacije s kojom možete imati crni YouTube s ugašenim zaslonom i mnogim drugim funkcijama koje obična aplikacija nema. Mnogi od vas su nas u komentarima na YouTubeu pitali upravo kako smo zacrnili naš YouTube, pa za takve, evo i tutorijala.


Za YouTube Vanced ne trebate imati ROOT pristup niti poznavati napredne strukture podataka u Androidu. Sve što vam treba su uključeni „Nepoznati Izvori“ u glavnim postavkama vašeg telefona. Ako vam to ne zvuči strašno, krenimo s tutorijalom.


Preuzimanje i Instalacija

MicroG – Link za preuzimanje

YouTube Vanced Dark – Link za preuzimanje

YouTube Vanced Black – Link za preuzimanje

Prva stvar koju morate učiniti je posjetiti linkove za Google Drive koje smo vam spremili. Primijetit ćete da imamo čak tri linka. Prvo što trebate je preuzeti MicroG datoteku neovisno o tome koju vrstu Vanceda želite. Nakon preuzimanja, datoteku možete pronaći među obavijestima vašeg telefona ili preko upravitelja datoteka (nalazi se u mapi Download). Nakon toga, imate izbor od dvije YouTube Vanced datoteke. Jedna od njih se zove Dark, a druga Black. Naravno, jedina razlika između dvije datoteke je ta da jedan YouTube od njih možete biti taman, a drugi potpuno crn pa se izbor svodi na estetiku. Nakon što preuzmete željenu varijantu, instalirajte ju na vaš telefon kao što ste učinili i sa MicroG datotekom.

YouTube Vanced - Slika 1

Instalacija preuzetih datoteka

Pokretanje i postavke

YouTube Vanced - Slika 2

Mi smo napravili prečac za YouTube Vanced na našem početnom zaslonu

Nakon što ste obje aplikacije instalirali, primijetit ćete da i dalje imate i standardni YouTube kojega možete sakriti, ili jednostavno samo napraviti prečac za YouTube Vanced na početnom zaslonu kao što smo to mi. Nakon pokretanja aplikacije, primijetit ćete da je aplikacije bijela. Nakon što zatvorite pozdravnu poruku, preporučili bismo vam da dodirnete ikonu korisnika u gornjem desnom kutu te odaberete gumb prijava. Dodirom na „Add Account“, logirajte se na vaš Google račun koji inače koristite i na telefonu. (Ove korake možete i preskočiti ako vam nisu bitne pretplate na kanale i praćenje povijesti pregleda) Nakon uspješnog logiranja na vaš Google račun, preporučili bismo vam da se zaputite u opcije.

YouTube Vanced - Slika 3

Prijava na Google račun radi pretplata i povijesti gledanja

Opcijama pristupate tako što dodirnete ikonu vašeg profila u gornjem desnom kutu nakon čega trebate dodirnuti „Postavke“. Unutar postavki, pod karticom General možete uključiti TAMNU TEMU pod nazivom „Dark Theme“. Ako koristite uređaj na Androidu Oreo, možete primijetiti i opciju „Picture-in-picture“ koja omogućava gledanje videa u pozadini u malom prozorčiću.

YouTube Vanced - Slika 4

Postavke YouTube Vanced aplikacije

Povratkom na glavne opcije, preporučili bismo vam odlazak u „Vanced Settings“ gdje pod „Layout Settings“ možete promijeniti izgled vaše YouTube aplikacije tako što imate priliku uključiti ili isključiti određene elemente sučelja. Bilo kako bilo, možete eksperimentirati s različitim opcijama Vanceda da si prilagodite iskustvo. Ako želite željeni video/pjesmu pustiti u pozadini, sve što trebate je pustiti reprodukciju i zaključati vaš uređaj ili dodirnuti tipku home ako u međuvremenu želite raditi nešto drugo. Tako je jednostavno! Ako kao mi, koristite Android Oreo, možete se zabavljati i plutajućim prozorčićem ili ga sakriti u potpunosti.

Sviđa li vam se YouTube Vanced? Svakako pogledajte i ostale aplikacije koje smo vam preporučili u prethodnim člancima! Javite nam vaše dojmove YouTube Vanceda u komentarima i na forumu.

 

What do you think?

Written by Uredništvo

Novi miui launcher za sve xiaomi telefone

Stiže novi Snapchat za android ! Mnogo manje troši bateriju