in

Šuker: Sa Zlatkom Dalićem idemo dalje u nove pobjede

Izbornik Zlatko Dalić će 20. kolovoza objaviti popis igrača na koje računa za dvije rujanske utakmice reprezentacije – prijateljski ogled protiv Portugala i susret Lige nacija protiv Španjolske.
Navijači hrvatske reprezentacije s nestrpljenjem su čekali potvrdu da Zlatko Dalić ostaje izbornik. Napokon su dočekali radosnu vijest – Zlatko Dalić i dalje će voditi vatrene.
Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i izbornik hrvatske A reprezentacije Zlatko Dalić sastali su se u Novom Vinodolskom i razgovarali o dosadašnjoj i budućoj suradnji, piše HNS.
Predsjednik Šuker i izbornik Dalić razgovarali su o Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje
je reprezentacija osvojila srebrnu medalju, kao i svim drugim aspektima dosadašnje suradnje
koja je počela prošloga listopada. Dalić i Šuker su otvoreno i konstruktivno razgovarali o svim aktualnostima i složili se oko svih važnih tema.
– Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tijekom Svjetskog prvenstva,
a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti
te što zajedno idemo dalje u nove pobjede – izjavio je predsjednik Saveza Davor Šuker.
– Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru
na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme
i radujem se novim izazovima – dodao je izbornik Dalić.

Zaključci razgovora između predsjednika Saveza i izbornika reprezentacije bit će na rasporedu sljedeće sjednice Izvršnog odbora HNS-a koji će donijeti formalne odluke na ovu temu.
Izbornik Zlatko Dalić će 20. kolovoza objaviti popis igrača na koje računa za dvije rujanske utakmice reprezentacije – prijateljski ogled protiv Portugala i susret Lige nacija protiv Španjolske, a u tom tjednu bit će održana i sjednica Izvršnog odbora HNS-a.

Izvor: Večernji.hr

What do you think?

Written by Redakcija

7.488 kandidata na ovjerenim listama za oktobarske izbore

Sarajevo će tokom SFF-a biti centar provoda: Širom grada koncerti, svirke i partyji